Marskens forside / Jon Foster

4. september, 2007 § Skriv en kommentar

Jon Foster er en af de bedste cover-illustratorer jeg kender, og han har i de to seneste år vundet prisen for bedste bogomslag i Spectrum (til The Demon and the City (af Liz Williams) og 9TailFox (af Jon Courtenay Grimwood), henholdsvis:

Og så er han topprofesionel og en venlig mand, så selvom Marskens hemmelighed og det danske bogmarked nok er at betragte som en lille opgave for ham, så tog han den seriøst og leverede selvfølgelig en superfed forside (farvekontrasten er desværre lidt svag her i fht. originalen). Hvis du sammenligner med den tidligere skitse længere nede på siden, vil du bl.a. se at træerne er væk, en lille fugl er kommet til, og Heirik har fået sit blot (offer) i hænderne.

Se i øvrigt herunder; det er forsiden til den franske version af The Lies of Locke Lamora (af Scott Lynch), illustreret af Benjamin Carré, en anden tegner jeg sjovt nok har haft i kikkerten men ikke fandt anledning til at samarbejde med. Samme idé med vandskillelinjen, lidt de samme grønne nuancer – men alligevel forskelligt nok til at det er rent tilfælde:

Reklamer

Tagged: , , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Marskens forside / Jon Foster at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: