De Sorte Drager

19. september, 2007 § 3 kommentarer

Som tidligere nævnt, så kommer der her i september hele tre nye forfattere fra forlaget Phabel. De har alle det til fælles, at de har skrevet en dyster fantasyhistorie, de har været villige til at arbejde med en åben redaktional proces uden plads til hellige køer, og så er de nye forfattere eller nye i genren (og så begynder de alle med A, men det er nok mindre væsentligt): Dyresangeren (Agnete Friis), Lucifers Fængsel (Anders Villy Ehrenreich Eriksen) og Marskens hemmelighed (Alex Uth).

I stedet for at referere indholdet, skal I bare se den lækre plakat, der er lavet til lejligheden (klik for stor):

De Sorte Drager plakat

Bøgerne har ingen sammenhæng med hinanden, men det er et gennemgående træk at det er mørke bøger, og der er ikke en simpel kamp mellem godt og ondt eller klare skurke og renskurede helte i nogen af dem. De er grafisk holdt smukt sammen af en ramme, sat op af Laura G Johanne Danielsen (oprindeligt designet af Christine Clemmensen til Phabels udgave af Lene Kaaberbøls Katriona-serie). Forhåbentlig bliver De Sorte Drager forbundet med kvalitet og kompleksitet – alternativ fantasy for den kræsne læser. De er på gaden en uge fra i dag, den 26. september.

Reklamer

Tagged: , , , , , , , ,

§ 3 Responses to De Sorte Drager

  • Hej Thomas
    Jeg er havnet på din side lidt af omveje og ved et sandt tilfælde, og faldt derfor i bogstaveligste over dette, hermed kommenterede indlæg. Og vil bare sige tak. Jeg forventede ikke at blive nævnt i forbindelse med omslag jeg lavede rammerne til for så længe siden, men jeg blev glad og synes i grunden det var en rigtig — jeg leder efter ord — ordentlig, go’-fyrs-agtig, rigtig-men-sjældent-set ting at gøre. Så tak. Du må meget gerne hilse fra mig, jeg håber I har det dejligt hvor I er, alle 3. Med venlig og varm hilsen fra Christine (Københavner-skrummel).

  • munkholt siger:

    Selv tak, det var så lidt.

  • Anders siger:

    Tak for din fede forsidegrafik.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading De Sorte Drager at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: