Gemini: processen

12. september, 2008 § Skriv en kommentar

I disse dage sidder jeg og skriver på bind 2 af Gemini-serien. Når jeg har give mit grove bud, overdrager jeg det til Mette, som så føjer til og skærer fra. Derefter har vi begge en redigeringsrunde, inden manuskriptet afleveres. På den måde sætter vi begge et markant fingeraftryk på alle bøger, og vurderet på første bind er det ikke til at se, hvad den ene eller den anden har skrevet. Det føles meget helstøbt, og det betyder, at vi begge har ejerskab i historien, selvom vi ikke har sidder på skødet af hinanden og trykket på tasterne i fællesskab. Og indtil videre har der ikke været uenigheder, men vi bruger meget tid på at snakke ideer og løsninger.

Målet er at have al tekst færdig inden nytår. Med mange andre projekter ved siden af, bliver det lidt stramt, men vi må prioritere det, så tegneren, Randall, ikke kommer til at sidde og vente på os.

Samtidig er der lavet en oversættelse af manuskriptet til første bind til engelsk, som er sendt til Randall, så han kan komme i gang med at illustrere. Der er reginoter i manuskriptet med forslag til illustrationer, og dem vil han følge ret præcist. Ikke desto mindre hænger billeder og tekst så nøje sammen, at vi formentlig kommer til at revidere det illustrerede manuskript én gang til for at få det til at spille 100%. Vi snakker lidt forskellige løsninger på, hvordan kommunikationen skal forløbe – det er en udfordring, eftersom han sidder i Florida, men jeg laver nogle midlertidige layouts med hans skitser og vores tekst, så vi bedre kan forestille os, hvordan resultatet bliver, og så må Skype, skitser og kommentarer benyttes til finpudsningen.

Det er endnu for tidligt at lufte illustrationer til serien, men det bliver mit næste indlæg om Gemini.

Reklamer

Tagged: , , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Gemini: processen at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: