Blandet CHERUB-nyt

15. januar, 2010 § 72 kommentarer

Siden sidst er udkommet to bind i CHERUB-serien: Mission 06: Dyregalskab hvori Lauren og James sammen skal infiltrere en gruppe voldelige dyreaktivister, og Mission 07: Faldne engle hvori James kommer i problemer under en mission i Rusland og oven i købet får skyld for at det gik galt; og imens er Lauren på sin egen opgave om menneskesmugling. Gang i den!

Og så har jeg netop afleveret manus til Mission 08: Bandekrig (foreløbig titel). James og Bruce bliver optaget i en ekstremt voldelig ungdomsbande og kommer på en af deres farligste missioner. Serien holder sit imponerende tempo! Bandekrig er sat til at komme i april.

Phabel, der står for at udgive CHERUB, har taget navneforandring til Junior, men det er stadig de samme folk (ArtPeople) der står bag. Jeg vil tro det nye navn kommer på omslaget af bind 8.

I øvrigt så jeg, at første bind kan købes i Arnold Busck på Købmagergade i København for 10 kroner! Så drøn ud og køb en stak, til dig selv og nogle ekstra til gaver – her er noget for både børn og voksne. Og når du først er hooked, kan du slet ikke stoppe igen.

Reklamer

Tagged: , , , , ,

§ 72 Responses to Blandet CHERUB-nyt

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Blandet CHERUB-nyt at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: