Sexbog for drenge

7. maj, 2010 § Skriv en kommentar

Høst & Søn har udsendt Respekt, drenge! af Inti Chavez Perez. Det er en sexbog for drenge, og både Berlingske (Drenge ved ikke nok om sex) og Information (Sex uden omsvøb) har taget den op i forbindelse med en mere generel snak om drenge og seksualundervisning. (Bogen har i øvrigt en pigependant, nemlig Sådan, piger!)

Information skriver desuden: “Chavez Perez (født 1984) vælger at lade hånt om seksualforskrækkede forældre og skolebestyrelsesmedlemmer. Han går direkte til sin egentlige målgruppe. I kødet på den, så at sige. Og med en tvangfri og præcis sprogbrug, mundret fordansket af Thomas Munkholt” – og det var jo rart at læse.

Som oversætter er jeg jo for det meste glad hvis mit arbejde ikke bliver bemærket – det er lidt ligesom en fodbolddommer: Man skal helst ikke høre for meget til ham. Men selvfølgelig er der andre gange hvor den sproglige udfordring har været stor, og man bliver glad hvis nogen bemærker det. Men dybest set, hvis læserne har haft en god oplevelse med den danske bog, så kan de jo være ligeglade med, hvordan den engelske eller svenske lød. Sådan er det.

Find den på bogpriser.dk.

Reklamer

Tagged: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Sexbog for drenge at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: