Englen – bind 1

6. april, 2011 § Skriv en kommentar

Jeg har oversat Thomas E. Sniegoskis Englen (der egentlig er to bøger samlet i én, Englen og Leviatan, så det er god value for money!), og den udkommer i dag på People’sPress Jr. Toeren (Aria og Dommens Dag) er planlagt til at komme i efteråret. Den er skrevet for et par år siden, men har fået en ny chance med tidens engletrend. Der er fuld knald på, med de næsten obligatoriske henvisninger til Miltons Det tabte paradis og Enoks bog, og masser af flammesværd og arrogante dræberengle. Fra bagsiden:

Himlens kamp udkæmpes mellem engle, mørke kræfter og de almindeligt dødelige på Jorden. I centrum for historien står Aaron Corbet, et forældreløst plejebarn og en ikke helt almindelig dreng. Til sin 18-års fødselsdag opdager han ved et tilfælde – og en ulykke – at han besidder enorme unaturlige kræfter. Aaron kender intet til baggrunden for sine evner, og det er først via et møde med to mystiske fremmede, at han erfarer sin sande natur. Med evnerne følger nemlig en stor opgave, himlen har udvalgt Aaron til at udføre: Det er hans skæbne at forene de faldne engle med himlen.

Aaron prøver på alle måder at undslippe sin skæbne, men stærke kræfter trækker ham i en anden retning – og samtidig må han bekæmpe de mørke kræfters leder, Verkiel, der er opsat på at ødelægge Aaron og med ham alle håb for forsoning mellem englene og de dødelige, mellem gode og onde magter.

Reklamer

Tagged: , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

What’s this?

You are currently reading Englen – bind 1 at Thomas Munkholt.

meta

%d bloggers like this: