Paladin

Paladin

paladin-profetienalliancen-mark_frost-25123814-853249305-frntlI dag udkommer andet bind i Paladin-profetien: Alliancen. Forlaget, Høst & Søn, skriver:

Anden bog i Paladin-profetien – en hæsblæsende trilogi om urgamle væsener, der truer med at tilintetgøre verden. Og om en alliance af teenagere, hvis skæbne det er at bekæmpe dem … Eller tilslutte sig dem. 
Serien er skrevet af Mark Frost, manden bag kult-serien Twin Peaks.

For Will føles det som en evighed siden, han måtte flygte fra sit hjem forfulgt af mørkklædte mænd. Men faktisk er det ikke engang et år siden, han ankom til Centeret – en eksklusiv kostskole, hvor Will sammen med sine nye værelseskammerater både har nået at afsløre en mørk loge af ældre elever, men også opdaget nye sider af deres egne fysiske og mentale evner, som de ikke vidste, de havde. 
Will og hans venner bliver derfor på skolen sommeren over for at grave dybere i den århundredelange konflikt, som det snart viser sig, at ikke bare Centeret, men også de selv er forbundet til. Will må hurtigt lære at skelne ven fra fjende i forberedelserne på en kamp, der ikke kun rækker ud over skolens grænser, men også verden som han kender den.

Jeg har oversat.

6 thoughts on “Paladin

  1. Hej Thomas

    jeg glæder mig SÅ meget til 3 bind af Paladin-profetien. Har læst at den udkommer i juni. Ved du hvornår den udkommer på dansk?

    MVH Albert

  2. Udgivelsen er endnu ikke bekræftet, men jeg har aftalt med forlaget at vi oversætter den, så snart den kommer. Vi krydser også fingre. Forfatteren har dog lige kastet sig ud i et stort tv-serie-projekt, Twin Peaks, så vi må vente og se.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s